Sajamska ponuda - izlagači predlažu (3)

28.03.2011.

CHERY

"CHERY" je ove godine potvrdio da nije neophodno izlaganje novih modela da bi se učestvovalo na Salonu automobila. Ovaj proizvođač je izložio svoje najbolje modele i za kupce pripremio sajamski popust, koji će važiti do 11. aprila.

Popust na najmanji model "ego" je od 200 evra, bez obzira na način finansiranja i paket opreme.

Sajamska cena verzije "ego standarda" iznosi 6.790 evra, dok je cena modela "ego luxury" 7.290 evra. Uz sve modele "chery tengo" dobija se poklon - sistem za TNG "landirenco", na koji važi ista garancija kao i na sam automobil – tri godine ili do 100.000 pređenih kilometara.

Svi modeli gradskog džipa "tigo" imaju nepromenjenu cenu, ali uz njih je predviđen poklon "off road paket", koji podrazumeva bočne pragove, bul bar i zatamnjena zadnja stakla. Specijalne sajamske ponude se odnose isključivo na modele sa lagera.

Redovni servis za "tengo" je na svakih 10 hiljada kilometara, odnosno jednom godišnje, a njegova cena iznosi 7.261 dinara.

Data/Images/chery_4567_s.jpg

Data/Images/chery_4569_s.jpg

Data/Images/chery_4570_s.jpg

Data/Images/chery_4572_s.jpg

INFINITI

Učešćem na 49. međunarodnom salonu automobila u Beogradu, na tržište Srbije zvanično je stigla još jedna marka – Infiniti. Reč je o brendu koji dolazi iz Japana, ima proizvodnu liniju limuzina, kabrioleta, kupea, SUV i krosover vozila izuzetnih performansi.

Namera proizvođača je da i u Srbiji, kao i u Evropi i svetu, ponudi automobile vrhunskih karakteristika, a vlasnicima maksimalan nivo usluga. Tastupnici "infiniti"-ja kažu da ova marka na tržište Srbije donosi ne samo prefinjene, snažne i u mnogo čemu neobične automobile, već i sasvim drugačiji pristup u poslovanju – od prodajnog salona, do servisnih usluga.

Beograd će uskoro dobiti Infiniti Centar, četrdesetdrugi u Evropi i postati još jedan grad na "infiniti mapi" na kojoj su Pariz, Madrid, Barselona, Valensija, Milano, Atina, Antverpen, Varšava, Rim, Cirih, Roterdam, Sofija, Amsterdam, Prag, Padova, Hamburg, Zagreb...

Za prvo upoznavanje s potencijalnim kupcima, "Infiniti" na 49. auto-salonu u Beogradu izlaže četiri modela – "infiniti FX30d S premium" (maloprodajna cena 69.900 evra), "infiniti EX30d GT premium" (maloprodajna cena 57.900 evra), "infiniti M30d GT premium" (59.900 evra) i "infiniti G 37 GT premium convertible" (59.900 evra).

Data/Images/infiniti_4255_s.jpg

Data/Images/infiniti_4256_s.jpg

Data/Images/infiniti_4257_s.jpg

Data/Images/infiniti_4258_s.jpg

HYUNDAI

Već nekoliko godina "hyundai" osvaja srpsko tržište, a za uspeh u tom pohodu zaslužni su kvalitet, evropski dizajn, cene, dug garantni period.

Na ovogodišnjem Salonu automobila, "Hyundai auto Beograd" ima čak tri premijere - "hyundai i40 wagon", "hyundai elantra" i "hyundai genesis coupe 3,8 V6".

Posetioci Salona imaju priliku da prvi u Srbiji vide i redizajnirane modele "hyunda i10" (novi "euro" motori, snažniji za tri konjske snage, viši nivo opreme i dizajn), "hyundai i20" (motori sa ekonormama evro 5 standarda, dizajn),"hyundai i3o" (EURO 5 motori i redizajn, oprema).

Izložen je i "hyundai ih20", koji je na tržište Srbije stigao 1. februara ove godine, zatim veoma traženi "crossover ih35" i jedan od najprodavanijih terenaca kod nas - "hjundai santa fe".

"Hyundai" automobili već godinama osvajaju najviše ocene za lojalnost kupaca i za bezbednost. Najnoviji "EuroNCAP" kresh test modela "hyundai ix35" nedavno je dobio maksimalnih pet zvezdica za bezbednost.

Do sada su ovo prestižno priznanje za bezbednost dobili modeli "i20", "i30" i "ix35".

Data/Images/hyundai_4447_s.jpg

Data/Images/hyundai_4449_s.jpg

Data/Images/hyundai_4450_s.jpg

Data/Images/hyundai_4451_s.jpg

 

FORD

Dugo i pompezno najavljivani novi model "focusa" stigao je na srpsko tržište. "Focus" objedinjuje četiri osnovne karakteristike fordovih vozila - inteligentnost, ekološki dizajn, sigurnost i kvalitet.

Početna cena novog "focus"-a je 15.300 evra, sa 1.6 VCT benzinskim motorom sa "ambient" paketom opreme, koji ne sadrži klima uređaj. Za klimu se doplaćuje 750 evra.

Stara generacija "focus"-a je na velikoj sajamskoj akciji i košta 9.990 evra. Na akciji je i ford "fusion", po ceni od 9.990 evra sa "ambient" paketom opreme. "Fiesta" sa troja vrata je takođe na akciji i prodaje se po ceni od  8.990 evra.

"Ford" je na svom štandu izložio još više modela, od kojih su neki prolećne premijere - laki terenac "vertrack", "C-Max" i "C-Maks grand", "M-Max" - čija serijska proizvodnja počinje uskora, "ranger wildtrack", "mondeo".

Data/Images/ford_4297_s.jpg

Data/Images/ford_4491_s.jpg

Data/Images/ford_4492_s.jpg

Data/Images/ford_4500_s.jpg