Sutra počinje neodoljivi sajam

09.10.2008.

Dečiji sajam "Kanal D - Smešariki" održaće se na Beogradskom sajmu od 10. do 12. oktobra. Ovu drugu po redu manifestaciju organizuju Sky vision i Snar Group, a Sajam će u petak, 10. oktobra u 14 časova svečano otvoriti Rasim Ljajić, ministar za rad i socijalnu politiku.

Dečiji sajam predstaviće niz proizvoda i sadržaja važnih za pravilan rast i razvoj dece, koji će posetiocima biti dostupni po povoljnijim cenama. Eminentni stručnjaci govoriće o novostima iz pedijatrije, dečije psihologije i drugih oblasti, a najmlađi će uživati u pozorišnim predstavama i druženju sa omiljenim dečjim likovima. Atraktivnosti ovog sajma doprineće i modne revije mališana, animacije, nagradne igre.

Predviđeno je i održavanje mnogobrojnih sportskih aktivnosti. Na posebnom prostoru biće postavljena veštačka stena za sportsko penjanje, a održavanjem više različitih mini turnira predstaviće se sportski savezi i klubovi. Specijalni gost košarkaškog časa, koji organizuje Uniqa osiguranje, biće naš proslavljeni reprezentativac Saša Đorđević.

Posebno mesto u okviru Dečijeg sajma posvećeno je bebama, koje će imati svoj kutak. Organizatori su predvideli i jedno takmičenje za tate - oni će se nadmetati u brzom povijanju beba.

Generalni sponzori sajma su Kanal D i Smešariki, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Data/Images/kids_program_plakat_s.jpg